Logistika & transport

Logistika in transport igrata pomembno vlogo v kompletnem gospodarstvu, saj urejata poti in vmesna skladiščenja kompletnega blaga. Zaradi globalizacije trga prihaja pogosto do začasnih povečanj kapacitet pri skladiščenju. Dostikrat gre samo za par letne sklenjene logistične pogodbe, kjer je fiksna gradnja popolnoma nerentabilna.

S skladiščnimi šotorskimi halami POWER šotori zelo pogosto rešujemo takšne probleme. 

Hitri dobavni roki, enostavna postavitev, ki se lahko izvede direktno na asfaltno podlago brez potrebnega dodatnega betoniranja, veliki razponi (tudi do 50m ali več), uporabne višine tudi do 10m nudijo veliko volumna skladiščnih površin po nizki ekonomski ceni.  

Šotorska skladišča POWER šotoriso znana tudi po veliki fleksifilnosti, saj jih je možno dograjevati v neomejene dolžine. 

Velika prednost navedenih skladišč je tudi popolnoma montažni sistem, kar pomeni, da se lahko skladiščni objekt po preteku pogodb in posledično nepotrebne nadaljne uporabe demontira, proda nadalje drugemu kupcu ali prestavi na drugo lokacijo. Prostor sedanje postavitve pa se lahko brez kakeršnihkoli dodatnih gradbenih posegov spremeni nazaj v prvotno stanje (parkirišča, odprta  skladišča, …)

Še posebej kupcem zanimive so naše skladiščne šotorske hale tipa POWER OHT-DH narejeni iz polnih profilov, kjer je možno PVC ponjavo zamenjati s sendvič izolacijskimi profili in šotorsko halo spremeniti v izolacijsko fiksno montažno halo.