POWER SLOVENIJA - O PODJETJU

deutsch

O podjetju

Podjetje POWER je bilo ustanovljeno leta 1995 in je že od vsega začetka usmerjeno v storitveno dejavnost, predvsem v izposojo šotorskih objektov za potrebe prireditev in skladišč. Ker so naraščajoče potrebe strank kmalu narekovale širitev, Vam danes lahko poleg šotorov ponudimo vso ostalo opremo, ki je potrebna za organizacijo prireditev.

Leta 1999 smo se v podjetju odločili, da poleg izposoje pričnemo tudi s proizvodnjo in s tem ponudimo strankam celovit storitveno-proizvodni program.

Podjetje deluje trenutno na področju izdelave, prodaje in servisiranja profesionalnih šotorskih sistemov lastne blagovne znamke namenjenih za prireditve in industrijo.

Vzporedno s šotorskimi sistemi poteka na področju ponjav proizvodnja ponjav - cerad za tovorni, športni, industrijski in hobi program.

Na področju kovinarstva se vrši servis - izdelava nadgradenj kesonov za tovorni promet vključno s storitvami rezanja, upogibanja, varjenja ter strojne obdelave kovin.

Podjetje je znano s svojimi šotorskimi sistemi blagovne znamke 'Power Slovenija' ter ostalimi storitvami na področju kompletne Slovenije, v državah EU ter v državah bivše Jugoslavije.

Delež poslovanja Power

Certifikat kakovosti SQ

V letu 2003 je podjetje prejelo za svojo dejavnost certifikat kakovosti SQ, ter ga v letu 2005 ponovno potrdilo, kar dodatno potrjuje kvaliteto storitev in proizvodov.

Certifikat kakovosti SQ

Podjetje Power

  • Power podjetje
  • Power podjetje
POWER ŠOTORI
PE Koroška cesta
2366 Muta
Slovenija

Tel.:+386 (0) 2 888 05 50
Fax:+386 (0) 2 888 05 51
E-mail: info@power.si

Matična št.: 5472466
Davčna št.: SI91180295Kje se nahajamo!

NOVICE